Inspirerende veelzijdigheid
Onze wijnkaart is geïnspireerd op onze menukaart; ofwel vis in al zijn veelzijdigheid. Welk gerecht je ook kiest de wijnkaart biedt altijd een klinkend antwoord. We bieden zelfs een selectie rode wijnen die matchen met onze viskaart. En niet te vergeten een brede keuze in krachtig en vol rood voor bij vleesgerechten, kaas of gewoon om lekker mee te borrelen.

Naast klassieke favorieten zoals witte Bourgogne, kruidige Grüner Veltliner en strakdroge Riesling verrassen we je met minder bekende wijnen. Kies eens gedurfd voor een aromatisch Griekse witte, een fruitige Fiano van de Vesuvius of een volle witte Crozes-Hermitage uit de Rhône.

De echte parel van onze wijnkaart is echter de hoogkwalitatieve selectie uit het geheimzinnige Portugal. Onze sommelier neemt u mee op reis door een onontdekt land van inheemse druivenrassen en krankzinnig goede wijnmakers. Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van dit prachtige wijnland dat wij zelfs een separaat wisselend aanbod voeren met het beste uit Portugal. Vinho Verde's van de groene wijngrootheid Soalheiro, Douro's van onze eigen Nederlandse Dirk van der Niepoort en de prachtigste krachtpatsers van Mouchão uit Alentejo. Let op onze woorden; Portugal gaat de komende jaren sterk aan populariteit winnen met haar prachtige wijnen en Port.

Sparkling pleasure
Champagne is de meest tot de verbeelding sprekende wijn. Daarom bieden wij je de mooist mogelijke selectie. Onze lievelingschampagne, die we graag met iedereen delen is Louis Roederer een heerlijk romige wijn met een zachte bubbel. Het kan geen toeval zijn dat dit ook de favoriet was van het Russische hof van de Tsaar. Naast Roederer, schenken we champagnes van beroemde huizen zoals Veuve Clicquot, Bollinger en Dom Pérignon. En voor de echte connaisseurs hebben we altijd een aantal flessen beschikbaar van de beroemdste champagnemakers; Agrapart, Larmandier-Bernier en Jacquesson.

WIJNKAART (pdf)

Reserveren

We zien je graag bij MOSCOW At Sea. Reserveren is makkelijk. Bel ons op +31 71 207 32 76 of reserveer via deze website: